BID Control d.o.o. modernizacijom IKT rješenja do povećane konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu

Projektom „Unaprjeđenje poslovnih procesa tvrtke BID Control d.o.o. nabavom sofisticiranog IKT rješenja“  tvrtka BID Control d.o.o. značajno će unaprijediti svoju konkurentnost i poslovanje.

Novi specijalizirani softver će objedinit četiri ključna poslovna procesa – Financije i računovodstvo (1), Upravljanje imovinom (2), Prodaja (3) i Marketing (4) te će znatno unaprijediti, ubrzati i automatizirati postojeće poslovanje čime će se povećati produktivnost rada što će otvoriti prostor za daljnji rast i razvoj poslovanja te širenje na nova tržišta.

Uz specijalizirani softver nabavljaju se i prijenosna računala i server kako bi djelatnici Tvrtke u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu, mogli pristupiti svim potrebnim podacima što će značajno doprinijeti fleksibilnosti zaposlenika, optimizaciji i unaprjeđenju ključnih poslovnih procesa te će utjecati na učinkovitost i kvalitetu pružanja usluga kao i mogućnost izlaska na inozemna tržišta te uspostavljanje dugoročne poslovne suradnje s novim klijentima.

Ukupna vrijednost projekt iznosi 1.193.473,50 HRK, dok iznos bespovratne EU potpore iznosi 504.670,00 HRK.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost tvrtke BID Control d.o.o.